1.Leveringstermijn.

De levertijd van www.milanolowcosthairdressers.nl is 2 dagen.

2. Betalingswijzen

U kunt betalen met iDEAL, MasterCard, Visa, Paypal

3. Verzending, leveringsbeleid en verzendingskosten.

Verzendingen worden gedaan door een koeriersdienst. Verzendkosten zijn in alle gevallen inclusief de Belasting Toegevoegde Waarde (BTW), maar geen andere belasting, vergoeding, tarief of toeslag.

Verzendkosten: 6.95€ met Postnl.nl

Onder verzending wordt verstaan de levering van de artikelen op het door de klant tijdens het bestelproces opgegeven adres. Milano Low Cost Hairdressers is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in de levering veroorzaakt door koerierdiensten.

4. Garantie en Claims.

Alle aangeboden producten zijn originele producten van het merk, met een certificaat van fabrieksgarantie en in principe zonder enig gebrek.

Recht van terugtrekking:

Volgens de wet beschikt u over een termijn van veertien (14) dagen vanaf de datum van ontvangst van de producten, om uw herroepingsrecht uit te oefenen zonder dat u de redenen hoeft te rechtvaardigen of boetes hoeft te betalen, met uitzondering van de verzendkosten, waarbij het een vereiste is dat u contact opneemt met de klantenservice. Indien deze voorafgaande mededeling niet wordt gedaan, zal het niet mogelijk zijn de retourzending te verwerken.

Om de terugzending uit te voeren is het echter noodzakelijk dat het product in perfecte staat in de verpakking wordt afgeleverd, dat het product en de accessoires in perfecte staat zijn en dat het product zo is verpakt dat het tijdens het transport niet kan worden beschadigd, ervan uitgaande dat deze mogelijke schade tijdens het Milano Low Cost Kappers zal de terugzending van het product niet toestaan wanneer het duidelijke tekenen van gebruik vertoont. Het teruggezonden product moet vergezeld gaan van een fotokopie van de leveringsbon.

Zodra wij de goederen in ons magazijn hebben ontvangen, en na controle van de status ervan, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het bedrag volgens de door de klant gedane betalingswijze. Verzendkosten worden in geen geval terugbetaald.

De kosten voor het beheer van de terugzending zullen vóór de terugzending door de gebruiker worden betaald.

Defecte producten of verkeerde zendingen:

In geval van terugzending van het product wegens non-conformiteit (defecte producten of verkeerde zendingen), heeft de gebruiker het recht te kiezen tussen terugbetaling van het betaalde economische bedrag of terugzending van het product voor een ander product met identieke kenmerken. In deze gevallen zal Milano Low Cost Kappers de verzendkosten voor haar rekening nemen of het product retourneren.

De gebruiker beschikt over 7 dagen vanaf de levering van het product om het te kunnen terugsturen, waarbij het onontbeerlijk is om binnen een termijn van maximum 48 uur vanaf de ontvangst van de bestelling contact op te nemen met de klantendienst, met vermelding van de reden van de terugzending en vergezeld van een fotokopie van de leveringsbon. Indien deze voorafgaande mededeling niet wordt gedaan, zal het niet mogelijk zijn de retourzending te verwerken.

Niettemin,

– In geval van een retourzending wegens een verkeerde levering, moet het product worden geleverd met de verpakking in perfecte staat, het product en zijn accessoires moeten in perfecte staat zijn, en het product moet zodanig zijn verpakt dat het niet kan worden beschadigd tijdens het vervoer, waarbij deze laatste eventuele schade tijdens het vervoer op zich neemt. Milano Low Cost Kappers zal geen teruggave van het product toestaan wanneer het duidelijke tekenen van gebruik vertoont.

– In het geval van een defect product zal de gebruiker proberen om het product in de beste omstandigheden te laten aankomen.

De terugbetaling van het bedrag zal geschieden volgens de vorm waarin de gebruiker de aankoop aanvankelijk had betaald en op voorwaarde dat deze aan de bovenstaande vereisten voldoet.

5. Beveiliging

De website maakt gebruik van informatiebeveiligingstechnieken die algemeen aanvaard zijn in de sector, zoals firewalls, procedures voor toegangscontrole en cryptografische mechanismen, dit alles met het doel om ongeoorloofde toegang tot gegevens te voorkomen. Om deze doeleinden te bereiken, stemt de gebruiker/klant ermee in dat de aanbieder gegevens verkrijgt met het oog op de overeenkomstige authenticatie van de toegangscontrole. Elk contractueel proces of proces waarbij persoonlijke gegevens worden ingevoerd, zal altijd worden verzonden door middel van een beveiligd communicatieprotocol, op zodanige wijze dat geen derde partij toegang heeft tot de elektronisch verzonden informatie

6. Leeftijd voor aankoop.

De minimumleeftijd voor aankoop op www.milanolowcosthairdressers.nl is 18 jaar.

de_DEGerman