HAAR STIJLEN

BIO KERATINE

Werkt op het diepste niveau van de haarstructuur door de proteïnebindingen te wijzigen en te herschikken.

Het genereert nieuwe proteïnebindingen in het haar met het thermische en fysieke effect van de stijltang.

Deze straightener is een thermodynamische behandeling die de structuur van de haarvezel niet beschadigt of breekt, maar het haar vormt en voedt. Het is geformuleerd met organische keratine en hyaluronzuur, en geeft het haar vocht, flexibiliteit, stylinggemak zonder het te verzwaren en een verbazingwekkende natuurlijke glans, terwijl het haar ook tijdelijk steil wordt en ongewenst volume wordt weggewerkt.

Met een duur van 4 tot 6 maanden.

KERATINE GLADMAKEN

Deze straightener is een thermodynamische behandeling die de structuur van de haarvezel niet beschadigt of breekt, maar het haar vormt en voedt. Het is geformuleerd met organische keratine en hyluronzuur en voorziet het haar van vocht, flexibiliteit, stylinggemak zonder het te verzwaren en een verbazingwekkende natuurlijke glans. Daarnaast wordt het haar tijdelijk steil en wordt ongewenst volume geëlimineerd.

Met een duur van 2 tot 3 maanden.

Keratine van zeewater

Strand Sensatie

Styling en finishing spray. Het product definieert de natuurlijke golven van het haar en maakt het mogelijk om een warrig effect te creëren dat typisch is voor natuurlijk drogen in de zeewind.
Met ceramide en keratine die het haar opnieuw opbouwen, versterken en beschermen.

Hoe gebruik je het

Om de natuurlijke golven van het haar te versterken, sprayt u een matige hoeveelheid van het product. Voor een strandeffect sprayt u meer tot het haar er enigszins droog en dof uitziet.

nl_NLDutch