BEHANDELINGEN

OM JE HAAR DIKKER TE MAKEN

HAAR BOTOX

Dankzij de formule, die amberolie, keratine en hyaluronzuur combineert, geeft het meer volume, regenereert de haarvezel van chemische haarbehandelingen, het gebruik van haardrogers of stijltangen of zeewater.
Speciaal geschikt voor mensen met zeer behandeld, fijn of zwak haar. Haarstyling inbegrepen.

Voordelen van de haarlift

OM JE HAAR TE VERLENGEN

HAAR LIFTEN

“Haarliftende” behandeling, speciaal ontworpen om droog of verzwakt haar te verlengen, opnieuw op te bouwen, te regenereren en te versterken. De hoge concentratie aan eiwitten werkt in op de haarvezel, maakt deze glad, herstelt en herstructureert grondig. Het haar wordt glanzend, zacht, sterk, elastisch en vol vitaliteit. Haarstyling inbegrepen.

Waar is de haarlift voor?

Het dient als anti-aging en anti-oxidant behandeling, zowel om verouderd, dof, uitgedroogd haar met voedingstekorten te verjongen. Bovendien voorkomt het liftende effect dat het haar pluizig wordt, dankzij de unieke en snelle uitrekking van elk van de vezels.

OM KROESHAAR UIT JE HAAR TE VERWIJDEREN

KERATINE

Behandeling voor een onmiddellijk herstellende werking op basis van de combinatie van natuurlijke keratine en Pro-Vitamine B-5 die uw haar tot leven brengt en het zacht en gehydrateerd maakt. Speciaal geschikt voor mensen met droog of pluizig haar, dankzij de anti-kroes functie. Haarstyling inbegrepen. Verkrijgbaar in normale of geconcentreerde versie.

OM JE HAAR TE VERSTERKEN

NIO PROTECT

Specifieke behandeling voor zeer beschadigd haar als gevolg van technische diensten, in het bijzonder geïndiceerd voor gebleekt haar. De formule bestaat uit een mengsel van aminozuren en niosoom en is verrijkt met plantaardige proteïnen. Dit mengsel dringt de haarcortex binnen, versterkt het van binnenuit en creëert tegelijkertijd een beschermende film die het haar versterkt, beschermt en smeert. Zo herstelt het de haarstructuur, brengt het de elasticiteit in evenwicht en voorkomt het afbreken na elke technische behandeling. Haarstyling inbegrepen.

nl_NLDutch